Karppaajan jauheliha- ja parsaltk

Paista jauheliha, mausta mieleiseksi.

Paista myös parsoja hieman ja heitä molemmat vuokaan.

Kaada ruokakerma sekaan ja päälle juustoraasteet.

Uuniin 45 min 200 asteessa.

Ja avot mitä karppiruokaa ! :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha21g35kcal4g0g2.1g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl16g4.7kcal0.7g0.3g0g0.2g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)6.2g17kcal1.9g0g1.1g0g
Flora ruokakerma 15 % 250g13g20kcal0.2g0.5g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana111g151kcal13.6g1.6g10.2g0.4g
Valittu annoskoko56g76kcal6.8g0.8g5.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna28g38kcal3.4g0.4g2.6g0.1g
Arvot/100g100g136kcal12.2g1.4g9.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=166667