Talkkunapitsakka

Taptellaan talkkuna, vesi, öljy ja suola taikinaksi ja vuon pohjalle.

Mätetään päälle muut.

paistetaan 225 astetta.

terveellisemmän version saa kun lisää rehuja ;)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Parsky
AineksetMääräEnergiaPHRK
Talkkunajauho, sisältää ohraa 12g37kcal1g6.8g0.4g1.2g
Oliiviöljy 1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Vesi7.8g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha16g26kcal3g0g1.6g0g
Tonnikalaa paloina öljyssä (Rainbow), annos 150g5.5g8.8kcal1.3g0g0.4g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 5.5g12kcal0.9g0g1g0g
Juustoraaste (Xtra), annos 100g7.8g25kcal1.8g0g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana111g245kcal16g13.6g13.6g2.4g
Valittu annoskoko56g123kcal8g6.8g6.8g1.2g
Annoskoko puolitettuna28g61kcal4g3.4g3.4g0.6g
Arvot/100g100g221kcal14.4g12.2g12.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=253568