Kananmuna-tonnikala piirakka (karppi)

1. Sekoita 5 valkuaista, 1 keltuainen, leivinjauhe, maitorahka, mantelijauhe ja 1dl juustoraastetta.

2. Laita piirakkavuokaan taikina ja uuniin noin 10-15 minuutiksi (200astetta)

3. Kun taikina uunissa ruskistunut niin ota pois ja laita tonnikalat ja meetvurstit pilkottuna sekä päälle vielä 1dl raastetta.

4. Laita uudestaan uuniin ja odota että juustoraaste ruskistunut päälle.

5. Valmis.

Syö sellaisenaan tai tarjoile salaatin kera!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Terhipa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 7.8g15kcal2.1g0g0.7g0g
Tonnikala vedessä 7.8g8.2kcal1.8g0g0.1g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g9g3.8kcal0.9g0g0g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g1g0.7kcal0g0g0.3g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki13g7.3kcal1.1g0.7g0g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g10g27kcal3.1g0.2g1.6g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g2.6g16kcal0.6g0.2g1.4g0g
Leivinjauhe 0.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Meetvursti, Kotimainen, HK [1 siivu]3.1g13kcal0.7g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana111g182kcal20.6g2.6g10.4g0g
Valittu annoskoko55g91kcal10.3g1.3g5.2g0g
Annoskoko puolitettuna28g46kcal5.2g0.7g2.6g0g
Arvot/100g100g165kcal18.6g2.3g9.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=332716