Kasvispannu

Paloittele kasvikset, kuumenna öljy pannulla.

Laita kasvikset kovuus/kypsymisjärjestyksesä pannulle, sekoittele välillä n. 10 min. Väriä saa tulla hieman.

Mausta ja hauduta vielä n. 10 min.
Kypsennysaika riippuu siitä haluaako pehmeää vai purekseltavaa.

:)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Sipuleena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka21g2.3kcal0.2g0.2g0g0.2g
Parsakaali brokkoli 13g4.6kcal0.6g0.3g0g0.3g
Kesäkurpitsa zucchini 10g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkokaali keräkaali 10g2.9kcal0.1g0.4g0g0.2g
Rypsiöljy 0.5g4.6kcal0g0g0.5g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Thai sweet chili sauce (Eldorado) 30g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana111g34kcal2g2.6g1g1.6g
Valittu annoskoko56g17kcal1g1.3g0.5g0.8g
Annoskoko puolitettuna28g8kcal0.5g0.7g0.3g0.4g
Arvot/100g100g30kcal1.8g2.3g0.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=340303