Kalkkuna-riisiwokki

Laita kalkkunapihvit marinoitumaan pestorosson ja punaisen currytahnan kanssa n. 5 dl veteen.

Keitä riisit kypsäksi ohjeen mukaan öljy-2 dl vesi-kasvisliemen kanssa.

Ruskista n. 2 tuntia marinoituneita pihvejä kevyesti ja pilko ne wokkpannuun thai wokkkasivisten kanssa.

Lisää riisit, suola, ja hot chili sauce sekaan sekä marinointiliemi.

Sekoita kunnolla hauduta kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 4.8g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.3g3kcal0g0g0.3g0g
Irtonainen pikariisi (Myllyn paras), annos 50g10g35kcal0.8g7.6g0g0.2g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g0.3g0.7kcal0g0g0.1g0g
Atria kalkkuna fileepihvi naturell12g13kcal2.9g0g0.1g0g
Pesto rosso1.8g5.1kcal0.1g0.1g0.5g0g
Punainen thai currytahna (2011) (Spice up!), annos 10g1.4g1.1kcal0g0.2g0g0g
Findus thai wokkivihannekset12g3kcal0.1g0.5g0.1g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 12g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Hot chili sauce (Heinz), annos 20g1.1g1.2kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana111g123kcal7.8g17.4g2.2g1.2g
Valittu annoskoko56g62kcal3.9g8.7g1.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna28g31kcal2g4.4g0.6g0.3g
Arvot/100g100g111kcal7g15.6g2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=385823