Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja silputtu sipuli voissa tai öljyssä pannulla.

Mausta paprikajauheella.

Kuumenna vesi, lisää liemikuutiot, silputtu purjo, valkosipuli, pieniksi kuutioidut juurekset ja pippurit.

Lisää joukkoon myös ruskistetut lihat.

Anna kiehua hiljalleen n. 25 min. Tarkista maku, lisää tarvittaessa suolaa.

Koristele persiljasilpulla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 445 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman8.3g14kcal1g0g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vesi31g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 2.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Palsternakka 3.1g2kcal0g0.4g0g0.1g
Valkosipuli, tuore, silputtu0g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.5g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Juuriselleri 2.9g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g4.2g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi0g0.1kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana111g42kcal2.2g2.6g1.6g0.6g
Valittu annoskoko56g21kcal1.1g1.3g0.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna28g11kcal0.6g0.7g0.4g0.2g
Arvot/100g100g38kcal2g2.3g1.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386512