Kermainen bulgurimaksa-risotto

Käsittele maksa ja pilko sopivan pieniksi paloiksi, ruskista pannulla kauniin väriseksi ja kypsäksi sekä mausta suolalla ja valkopippurilla.

Lisää tilkka öljyä ja sulata siihen kasvisliemikuutio, lisää pilkotut ja sulat kasvikset sekaan.

Kun olet hetken näitä kuumentanut, lisää kerma ja mausta sopivaksi mm. suolalla ja pippurilla.

Käännä levy pienelle, lisää bulgurivehnä ja sekoita se kermaan niin, että kerma peittää ihan kaikki mitä pannulta löytyy ja laita kansi päälle, anna hautua n. 15-20 minuuttia välillä sekottaen tai kunnes bulguri on kypsää.

Nam!

Huom! Bulgurin voi vaihtaa myös riisiin tai tattarisuurimoihin!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 594 grammaa

Zigzag
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maksa naudan 13g16kcal2.3g0.7g0.5g0g
Rypsiöljy 0.6g5.6kcal0g0g0.6g0g
Parsakaali pakaste Rainbow13g2.5kcal0.4g0.2g0g0.3g
Kukkakaali, pakaste, Apetit13g2.1kcal0.2g0.3g0g0.2g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)13g11kcal0.1g0.4g0.9g0g
Bulgur-vehnä (Gogreen), annos 40g4.7g16kcal0.6g3.1g0.1g0.3g
Kasvisliemikuutio 0.3g1kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana111g109kcal7.2g9.4g4.4g1.6g
Valittu annoskoko56g55kcal3.6g4.7g2.2g0.8g
Annoskoko puolitettuna28g27kcal1.8g2.4g1.1g0.4g
Arvot/100g100g98kcal6.5g8.5g4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135097