Jogurttijäätelö hillolla

1.Vatkaa sokerit ja keltuaiset.

2.Vatkaa kerma toisessa kulhossa.

3.Yhdistä vaahdot ja Bulgarian jogurtti.

4.Laita vaahto pakastusrasiaan, pyörittele hilloa joukkoon.

5.Pakasta ainakin 4h.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Titta43
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl2.9g10kcal0.1g0.1g1g0g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)28g17kcal1g1.3g1g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g5.6g3.6kcal0.2g0g1.4g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.6g2.3kcal0g0.6g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g4.2g17kcal0g4.2g0g0g
Mansikkahillo 14g32kcal0.1g7.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana111g163kcal2.8g27.6g6.8g0.2g
Valittu annoskoko56g82kcal1.4g13.8g3.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna28g41kcal0.7g6.9g1.7g0.1g
Arvot/100g100g147kcal2.5g24.8g6.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256958