Hirvenpaisti porkkana-palsternakkapedillä

1) Kuori ja pilko sipuli ja juurekset.

2) Poista paistista kalvot ja sido tarvittaessa puuvillalangalla.

3) Kuullota sipuli ja juurekset pannulla oliiviöljyssä ja siirrä pataan.

4) Lisää pataan sinappi, hunaja, suolaa ja pippuria sekä vettä sen verran, että vihannekset juuri peittyvät.

5) Ruskista paisti oliiviöljyssä ja asettele juurepedille.

6) Tökkää paistolämpömittari paistiin ja laita uuniin 200 asteeseen.

7) Paista uunissa, kunnes sisälämpötila on 60-65 astetta (omasta mausta riippuen).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenpaisti 22g35kcal6.6g0g0.9g0g
Hunaja0.3g1kcal0g0.3g0g0g
Sinappi 0.3g0.4kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g9g2.6kcal0.1g0.6g0g0.2g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana111g111kcal13.6g2.8g5g0.8g
Valittu annoskoko56g56kcal6.8g1.4g2.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna28g28kcal3.4g0.7g1.3g0.2g
Arvot/100g100g100kcal12.2g2.5g4.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=408113