Uunisei purjo-tomaattikastikkeessa

UUNISEITIÄ TOMAATTI-YRTTIPEDILLÄ

1 pkt pakastettuja seitifileitä
1 tl sitruunapippuria
1 tl yrttisuolaa (Herbamare)
½ purjoa suikaleina
(20 g paprikaa kuutitoituna)
(70 g tomaattia kuutioituna)
2 rkl öljyä
1 tlk (400 g) oreganolla ja basilikalla maistettua tomaattimurskaa
1 kasvis- tai yrttiliemikuutio
1 tl hunajaa tai sokeria
½ ruukullista kirveliä tai persiljaa silputtuna

Anna kalapakasteen sulaa jääkaapissa kohmeiseksi.

Irrottele fileet työlaudalle, mausta yrttisuolalla ja sitruunapippurilla molemmin puolin.

Jätä maustumaan vihannesseoksen valmistamisen ajaksi.

Kytke uuni lämpenemään.

Kuullota purjosuikaleet kuumennetussa öljyssä.

Lisää tomaattimurska ja murenna mukaan liemikuutio.

Mausta seos hunajalla, yrttisuolalla ja silputulla kirvelillä.

Lado kalafileet matalaan uunivuokaan ja kaada päälle vihannesseos.

Kypsennä uunissa 200 asteessa 30 minuuttia.

Tarjoa lisänä keitettyjä perunoita tai riisiä

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 255 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastesei (Findus), annos 400g22g15kcal3.5g0g0.1g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Purjosipuli 6.8g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Paprika punainen 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g3.8g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Kasvisliemivalmiste (Pirkka), annos 11g0.5g1.4kcal0.1g0.1g0.1g0g
Tomaattimurskaa yrteillä (Rainbow), annos 370g20g7.1kcal0.2g1.4g0.1g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g0.8g7.3kcal0g0g0.8g0g
Kevythunajavalmiste (Mieleinen), annos 10g0.3g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana111g70kcal7.8g4g2.2g0.6g
Valittu annoskoko56g35kcal3.9g2g1.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna28g17kcal2g1g0.6g0.2g
Arvot/100g100g63kcal7g3.6g2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=115928