Lihamureke (Yhteishyvän ohjeella tehty)

Sekoita kermaviiliin kananmuna ja korppujauhot.

Kuori ja hienonna sipuli.

Lisää korppujauhoseokseen sipuli, mausteet (mustapippuri, suola, yrttimauste), kuutioitu pekoni ja jauheliha.

Sekoita tasaiseksi massaksi.

Muotoile seoksesta mureke uunivuokaan.

Kuori ja viipaloi punasipulit.

Sekoita niihin hunaja ja nosta sipulit uunivuokaan murekkeen kanssa.

Paista 200 asteessa noin 50 minuuttia.

Tarjoa mureke keitettyjen perunoiden kanssa.

HUOM! Itse käytin punasipulin sijaan porkkanaa!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 255 grammaa

Birdiblu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha29g48kcal5.5g0g2.9g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 7.3g4.7kcal0.2g0.4g0.3g0g
Kananmuna kuoreton 2g2.9kcal0.3g0g0.2g0g
Korppujauho 0.9g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Pekoni atria6.2g22kcal0.9g0g1.9g0g
Porkkana 7.1g2.3kcal0g0.4g0g0.2g
Hunaja 0.5g1.8kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana112g172kcal14g4g10.6g0.4g
Valittu annoskoko56g86kcal7g2g5.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna28g43kcal3.5g1g2.7g0.1g
Arvot/100g100g154kcal12.5g3.6g9.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219731