Kebab itse tehty

Sekoita kaikki ainekset taikinakulhossa koneella n. 10 min. Tee pötkylä ja kierrä se folioon tiukaksi paketiksi.

Paista 100 asteessa 4 tuntia.

Kaada liemi pois ja anna vetäytyä ja jäähtyä kaikessa rauhassa.

Nauti omien hyvien kastikkeiden ja salaatin kera.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Aija48
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis42g47kcal9.2g0g1.2g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 2.6g1.8kcal0g0.3g0g0.1g
Jauheliha, sika-nauta 10g23kcal1.8g0g1.8g0g
Mustapippuri 1.3g3.6kcal0.1g0.5g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana112g150kcal22.2g1.6g6g0.8g
Valittu annoskoko56g75kcal11.1g0.8g3g0.4g
Annoskoko puolitettuna28g38kcal5.6g0.4g1.5g0.2g
Arvot/100g100g134kcal19.9g1.4g5.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114524