Ohraraepuuro

Kaikki aineet pataan ja uuniin, 200 astetta, valmistusaika noin 1 h 15 min. Välillä voi kerran halutessaan sekoittaa ainekset.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 448 grammaa

Helikoi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytmaito (Valio)47g22kcal1.5g2.2g0.7g0g
Ohrasuurimo 8g26kcal0.7g5g0.2g0.6g
Kauralese 0.9g3.4kcal0.2g0.4g0.1g0.2g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana112g101kcal4.8g15.2g2g1.6g
Valittu annoskoko56g51kcal2.4g7.6g1g0.8g
Annoskoko puolitettuna28g25kcal1.2g3.8g0.5g0.4g
Arvot/100g100g91kcal4.3g13.6g1.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175993