Liha-makaronilaatikko

Pussillinen (750g) täysjyvämakaronia painoi keittämisen jälkeen 1660g.

Paistijauhelihan paino on raakapaino.

Koko makaronilaatikon painoa ei ole punnittu ennen/jälkeen paistamisen.

Keitä makaronit ohjeen mukaan.

Paista jauheliha+sipuli kuutioituna ja mausta makusi mukaan.

Sekoita makaronit+jauheliha keskenään ja laita voideltuun vuokaan.

Sekoita munista ja maidosta muna-maitoseos ja lisää suolaa makusi mukaan.

Lisää muna-maitoseos vuokaa makaroni-jauhelihaseoksen päälle ja paista n. 175 asteisessa uunissa hieman reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 358 grammaa

Murkku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g22g37kcal4.4g0g2.2g0g
Tumma täysjyvämakaroni, keitetty Kypsennetty (Torino), annos 100g17g29kcal1.4g5.4g0.2g0.5g
Kananmuna kuoreton 4.6g6.5kcal0.6g0g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 10g6.6kcal0.3g0.5g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana112g159kcal13.4g12g6.6g1g
Valittu annoskoko56g79kcal6.7g6g3.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna28g40kcal3.4g3g1.7g0.3g
Arvot/100g100g142kcal12g10.7g5.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211759