Jauheliha-tomaattipannu

Paista jauheliha vähässä öljyssä, mausta haluamallasi tavalla, itse käytän ruususuolaa, mustapippuria myllystä, basilikaa, timjamia, valkosipulijauhetta.

Laita jauhelihat vuokaan, sekä muut ainekset halutessasi kerroksittain tai sekaisin.

Päälle juustoraastetta.

Uuniin 200 astetta keskitasolla n.20-30 mins.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 398 grammaa

Jarski1981
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan jauheliha (Hk), annos 400g24g40kcal4.7g0g2.3g0g
Tomaattimurska (euroshopper) (Ruokakesko), annos 500g12g2.9kcal0.2g0.5g0g0g
Rainbow vihannessekoitus (Apetit), annos 250g12g5kcal0.3g0.7g0g0.2g
Pirkka kermajuusto 17%1.9g5.4kcal0.6g0g0.3g0g
Raejuusto, arkirae 1% rasvaa (Valio)7g4.9kcal0.8g0.2g0.1g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g0.1g1.1kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana112g118kcal13.2g2.8g5.6g0.4g
Valittu annoskoko56g59kcal6.6g1.4g2.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna28g30kcal3.3g0.7g1.4g0.1g
Arvot/100g100g106kcal11.8g2.5g5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445936