Banaanikakku

150 g voita + n. 25 g voitelemiseen
3 dl sokeria
2 kpl munia
3dl vehnajauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl soodaa
1 tl inkivaaria
1 tl neilikkaa
2 tl kanelia
3-4 kpl banaania

Vaahdota voi ja sokeri, lisaa munat yksitellen sekoittaen.

Sekoita kuivat aineet keskenaan.

Lisaa kuivat aineet ja muussattu banaani vuorotellen muna-voi-sokeri vaahtoon sekoittaen koko ajan.

Voitele ja korppujauhota vuoka.

Kaada taikina vuokaan.

Paista uunissa 170 C n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 88g635kcal1g0.3g71.1g0g
Sokeri 128g518kcal0g127.4g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu65g82kcal7.1g0.2g5.8g0g
Vehnäjauho, sunnuntai75g263kcal9g53.2g1.6g2.2g
Leivinjauhe 7.5g13kcal0.4g2.8g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g2.5g9kcal0.1g2g0.1g0g
Banaani, kuorittu 185g161kcal2g33.9g0.7g3.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1100g3360kcal39.2g439.6g158.6g11g
Valittu annoskoko550g1680kcal19.6g219.8g79.3g5.5g
Annoskoko puolitettuna275g840kcal9.8g109.9g39.7g2.8g
Arvot/100g100g305kcal3.6g40g14.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98586