Vihreä broilerikeitto

Maustetaan suolalla ja pippurilla.

Valmistus:
ruskista broileri kevyesti ja sekoita joukkoon n 3 rkl pestoa.

Lohko perunat ja keitä n. 10 min suolalla maustetussa vedessa.

Lisää parsakaali, sipuli ja pippuri.

Keitä vielä n. 5 min.
Lisää broileri ja herne
Lisää loput pestokastikkeesta ja koristele suikaloiduilla basilikan lehdillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 25g17kcal1.3g2.3g0.1g0.8g
Vesi250g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)15g4kcal0.2g0.7g0g0.3g
Parsakaali brokkoli 50g18kcal2.3g1g0.2g1.3g
Peruna, keskikokoinen 60g75g45kcal1.1g9.7g0.1g0.7g
Pestokastike, yrttikastike 19g92kcal1.5g0.3g9.4g0.7g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.8g34kcal0g0g3.8g0g
Broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu(atria)113g146kcal20.3g2.5g6.9g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1100g711kcal53.4g33g41g7.8g
Valittu annoskoko550g355kcal26.7g16.5g20.5g3.9g
Annoskoko puolitettuna275g178kcal13.4g8.3g10.3g2g
Arvot/100g100g65kcal4.9g3g3.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=169794