Nakki soppa

Laita n. 2-litraa vettä ja tl suolaa kattilaan kuumenemaan, kuori ja paloittele perunat, porkkanat, sipulit ja lisää ne kun vesi kiehuu, keitä n.15 min ja lisää sitten paloitellut nakit(käytä kuorellisia) ja keitä vielä vartti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 292g221kcal5.5g45g0.6g2.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g125g35kcal0.8g7.4g0.3g3.1g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Valkosipuli 3.3g3.6kcal0.3g0.5g0g0.1g
Kivikylän vanhanajan nakki, annos 22g104g244kcal11.8g0.5g23g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1100g1022kcal37.4g109.2g48g13g
Valittu annoskoko550g511kcal18.7g54.6g24g6.5g
Annoskoko puolitettuna275g256kcal9.4g27.3g12g3.3g
Arvot/100g100g93kcal3.4g9.9g4.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=330682