Pizza

Rahka, juustosta puolet , kananmuna, kauralese, leivinjauhe ja jauhot sekaisin keskenään.

Levitetään taikina pellille ja voi kaulita leivinpaperien välissä tasaiseksi.

Uuniin 200 astetta 10-15 min. Sen jälkeen täytteet ja takaisin uuniin n.15min.

Kannattaa käyttää syvää peltiä tulee nestettä jonkin verran ainakin itsellä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Upsukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahkavalmiste (Ehrmann), annos 100g125g73kcal11.2g6.2g0.2g0g
Juusto, Edam 17%, 8g siivu (Valio)75g203kcal22.5g0g12.7g0g
Kananmuna 50g(kpl)50g63kcal5.5g0.2g4.5g0g
Kauralese myllyn paras 1dl=50g30g96kcal5.4g13.6g2.3g5g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 23g71kcal2.4g13.4g0.5g1.2g
Leivinjauhe 2.5g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Tonnikala tomaattikastikkeessa. Rainbow[annos185g]38g45kcal4.5g0.7g2.6g0g
Katkarapu pienet (pirkka)63g41kcal9.4g0g0.4g0g
Savusuikale (Pouttu), annos 230g58g75kcal6.9g2.9g4g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g88g31kcal1.4g6g0.1g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1100g1402kcal138.6g87.8g54.6g14.8g
Valittu annoskoko550g701kcal69.3g43.9g27.3g7.4g
Annoskoko puolitettuna275g350kcal34.7g22g13.7g3.7g
Arvot/100g100g127kcal12.6g8g5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343020