Mustikkasoppa

Vesi kiehumaan johon on laitettu jäiset mustikat sulamaan.

Kun alkaa olla kivasti mehua irronnut (ei mene kauan), niin sokeria voipi laittaa maun mukaan.

(tai viimeisenä, miten tuntuu), pottujauhot sekoitetaan tilkkaan kylmää vettä ja sitten nauhana kaadetaan koko ajan sekoittaen mustikkakeitokseen.

Kiehautetaan pikaisesti ja hyvä on. =) Puhumattakaan siitä, kuinka halpa ja vähäkalorinen!

Kelly81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunajauhot,rainbow30g97kcal0g24.3g0g0.4g
Sokeri20g81kcal0g20g0g0g
Mustikka, Pakkasmarja200g67kcal1g12.8g1.2g6.6g
Vesi300g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1100g490kcal2g114.2g2.4g14g
Valittu annoskoko550g245kcal1g57.1g1.2g7g
Annoskoko puolitettuna275g123kcal0.5g28.6g0.6g3.5g
Arvot/100g100g45kcal0.2g10.4g0.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=38649