Sianlihakastike

Kuutioi lihat isoiksi paloiksi.

Paista niihin vähän väriä padassa.

Lisää sipulit, tomaattipyree, maustepippurit, rouhittua mustapippuria, paprikaa, chilirouhetta, pari laakerinlehtä, suolaa ja vesi.

Nosta uuniin matalaan lämpötilaan (125 astetta) noin kolmeksi tunniksi.

Nosta pata hellalle ja suurusta se jauho-vesiseoksella ja valmissuurusteella.

Tarkista maku ja anna vielä hautua hellalla jonkin aikaa.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sian niska (Atria), annos 2000g350g666kcal63.1g0g45.6g0g
Sipuli (kuorittu)17g4.5kcal0.2g0.8g0g0.3g
Valkosipuli 1.7g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Vesi167g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g1.8g4.6kcal0.1g0.2g0.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 6.7g23kcal0.7g4.7g0.1g0.2g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g2.5g10kcal0g2.3g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka3.3g2.7kcal0.1g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1100g1424kcal128.6g17.8g92.2g1g
Valittu annoskoko550g712kcal64.3g8.9g46.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna275g356kcal32.2g4.5g23.1g0.3g
Arvot/100g100g129kcal11.7g1.6g8.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=434215