Chili con carne HS

Ruskista lihakuutiot (lapa sopii)
Kuullota ronskiksi kappaleiksi pilkotut paprikan sipulit, chilipalko ja mausteet: 1 tl kutakin paprikaa, chiliä, juustokuminaa.

Yhdistä lihat ja tomaattimurska (ei tarvi olla maustettua), pavut ja olut.

Haudutaa 150-180-astiesessa uunissa 1-3 tuntia (maun mukaan).

Tarjoa smetanan ja riisin kanssa.

Resepti oli Hesarissa 24.1.2013.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1467 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanliha keskiarvo 188g286kcal36.2g0g15.7g0g
Paprika keltainen 113g34kcal1.1g5.7g0.2g2.3g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)75g26kcal1.2g5.2g0.1g1.1g
Valkosipuli 5.6g6.1kcal0.4g0.9g0g0.1g
Chili paprika punainen7.5g3kcal0.2g0.7g0g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g0.7g6.6kcal0g0g0.7g0g
Olut i-olut, <2,8 til% alkoholia 38g7.2kcal0.1g0.4g0g0g
Ruskeita papuja suolaliemessä (Pirkka), annos 250g86g74kcal4.3g13.8g0.3g6.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1100g907kcal88g57g34.2g21g
Valittu annoskoko550g454kcal44g28.5g17.1g10.5g
Annoskoko puolitettuna275g227kcal22g14.3g8.6g5.3g
Arvot/100g100g83kcal8g5.2g3.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=400754