Lohipiirakka (karppi)

Sekoita mantelijauhot, leseet ja suola.

Nypi pehmennyt voi kuiva-aineiden sekaan.

Lisää valkuainen ja sekoita tasaiseksi.

Levitä leivinpaperin päälle piirakkavuokaan (n. 30 cm halkaisija).

Esikypsennä uunissa 175-200 asteessa, kunnes pinta saa ruskeaa väriä.

Jäähdytä hieman.

Sekoita täyteen ainekset kulhossa ja levitä jäähtyneen pohjan päälle.

Uuniin n. 225 asteeseen kunnes pinta on reilusti ruskea ja täytteet kypsyneet.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Mauri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g60g349kcal13.1g11.9g30.4g0g
Leseseos (3 viljan)18g45kcal2.9g5.9g1.1g5.2g
Voi 25g181kcal0.3g0.1g20.3g0g
Valkuainen (100g)20g8.4kcal2g0.3g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Lohifilee 200g391kcal37.4g0g27g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g38g7.6kcal0.2g1.4g0.1g0.5g
Kananmuna kuoreton 55g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Valio creme fraiche hyla 150 g75g210kcal1.9g2.6g21g0g
Mozzarella juustoraaste Euroshopper35g102kcal9.1g0g7.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1100g2756kcal148.2g47.2g226g12.2g
Valittu annoskoko550g1378kcal74.1g23.6g113g6.1g
Annoskoko puolitettuna275g689kcal37.1g11.8g56.5g3.1g
Arvot/100g100g251kcal13.5g4.3g20.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267179