Kesäkurpitsavuoka

2 kesäkurpitsaa
1 sipuli
1 tlk hyvää tomaattimurskaa
1 tlk valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
1,5 dl juustoraastetta
1 ruukku basilikaa
2 valkosipulinkynttä
1 tl suolaa
mustapippuria

Leikkaa kesäkurpitsati, sipuli, valkosipuli ja basilika.

Sekoita ainekset yhteen, lisää mukaan tomaattimurska sekä pavut tomaattikastikkeessa ja mausta.

Levitä seos uunivuokaan ja päälle juustoraaste.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa 30-40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Rannekoru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 188g34kcal1.1g4.7g0.8g1.3g
Sipulikuutiot rainbow3.8g0.4kcal0.1g0.1g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g188g66kcal1.9g12.2g0.9g0g
X-Tra, valkoinen papu tomaattikastikkeessa94g75kcal4.2g12.2g0.9g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa56g169kcal12.9g0g12.9g0g
Basilika, tuore19g7.5kcal0.6g0.9g0.1g0.7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3g3.1kcal0.2g0.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1101g708kcal42g61.2g31.2g4.2g
Valittu annoskoko550g354kcal21g30.6g15.6g2.1g
Annoskoko puolitettuna275g177kcal10.5g15.3g7.8g1.1g
Arvot/100g100g64kcal3.8g5.6g2.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=284511