Porkkana-broileri jauheliha

Porkkana-broileri jauhelihamakaronilaatikko
4-6:lle

1 pss
Myllyn Paras Ruisraketti Makaronia TAI
1/3 pss Myllyn Paras Tumma Makaronia (6½-7 dl)
300-400 g
broilerijauhelihaa
1
iso sipuli tai 1 pss pakastesipulikuutioita
2 rkl
rypsiöljyä
2-3
porkkanaa
1½ tl
suolaa
2 tl
currya
1½ tl
paprikaa
3
kananmunaa

1 l
maitoa

Ruskista jauheliha ja hienonnettu sipuli kevyesti öljyssä.

Jos et saa broilerijauhelihaa, käytä broilerisuikaleita.

Sekoita joukkoon hienoksi raastetut porkkanat ja mausta seos.

Raaste kypsyy paiston aikana.

Voitele iso uunivuoka öljyllä ja kaada keittämättömät makaronit pohjalle ja sekoita joukkoon kuuma jauhelihaporkkanaseos.

Vatkaa munat ja maito hyvin sekaisin ja kaada vuokaan.

Kypsennä 200-asteessa uunin alatasolla noin 1 tunti.

Anna laatikon vetäytyä hetki uunista ottamisen jälkeen.

Lisäkkeeksi maistuu mauste- ja tuorekurkulla höystetty salaatti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Kirpie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 40g57kcal5g0.1g4.1g0g
Maito, Ykkös250g103kcal8.2g12g2.5g0g
Makaroni, tumma, Myllyn Paras94g328kcal12.7g61.5g2.7g5.6g
Ruokaöljy keskiarvo 3.5g31kcal0g0g3.5g0g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 36g12kcal0.2g2g0.1g0.9g
Kariniemen kananpojan Paistijauheliha, 400g100g128kcal14.9g0g9g0g
Sipuli (kuorittu)27g7.2kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1101g1330kcal82.6g153.8g44g14g
Valittu annoskoko551g665kcal41.3g76.9g22g7g
Annoskoko puolitettuna275g332kcal20.7g38.5g11g3.5g
Arvot/100g100g121kcal7.5g14g4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=72651