Kekin possupata

Ruskista possunlihat florassa.

Mausta pippurilla ja suolalla.

Lisää sipulit, currytahna, sienet ja ananasmurska.

Seikoita joukkoon 1-2 rkl vehnäjauhoja.

Sekoita hyvin.

Lisää 2dl vettä ja loraus fondya tai tms. Kaada joukkoon 1dl 5% fraichea.

Hauduta uunissa tai levyllä 25 min. Lisää joukkoon kookosmaito ja kuumenna vielä 5 min. Tarjoa esim.

riisin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Kekki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale (maustamaton)2000g3200kcal380g0g180g0g
Sipuli 500g151kcal6.3g24g1g8.5g
Curry Paste red, Aroy-D75g77kcal2.9g10.5g2.6g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g25g26kcal2g4.1g0.2g0.5g
Herkkusieni säilyke 400g68kcal8.4g0.8g1.2g9.6g
Ananasmurska ananasmehussa Rainbow500g250kcal2g60g0.5g0g
Flora culinesse25g185kcal0g0g20.5g0g
Fraiche 5% Valio500g450kcal20g38g25g0g
Vehnäjauho puolikarkea 75g257kcal7.6g52.5g0.9g2.6g
Kookosmaito 400g833kcal8.1g11.2g85.3g2g
Vesi1000g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11000g10995kcal874.6g402.2g634.4g46.4g
Valittu annoskoko5500g5498kcal437.3g201.1g317.2g23.2g
Annoskoko puolitettuna2750g2749kcal218.7g100.6g158.6g11.6g
Arvot/100g100g100kcal8g3.7g5.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113586