Lohipiirakka (karppi)

Sekoita mantelijauhot, leseet ja suola.

Nypi pehmennyt voi kuiva-aineiden sekaan.

Lisää valkuainen ja sekoita tasaiseksi.

Levitä leivinpaperin päälle piirakkavuokaan (n. 30 cm halkaisija).

Esikypsennä uunissa 175-200 asteessa, kunnes pinta saa ruskeaa väriä.

Jäähdytä hieman.

Sekoita täyteen ainekset kulhossa ja levitä jäähtyneen pohjan päälle.

Uuniin n. 225 asteeseen kunnes pinta on reilusti ruskea ja täytteet kypsyneet.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Mauri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g600g3484kcal131.3g119.3g303.5g0g
Leseseos (3 viljan)175g446kcal29g59.5g10.7g52.5g
Voi 250g1813kcal3g1g203.2g0g
Valkuainen (100g)200g84kcal19.6g3g0.2g0g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Lohifilee 1999g3905kcal373.6g0g269.9g0g
Sipuli (kuorittu)250g68kcal3.2g12g0.5g4.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g375g76kcal2.2g14.2g1.1g5.2g
Kananmuna kuoreton 550g784kcal68.7g1.6g56.3g0g
Valio creme fraiche hyla 150 g750g2099kcal18.7g26.2g209.9g0g
Mozzarella juustoraaste Euroshopper350g1015kcal91g0g73.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11000g27546kcal1480.6g473.6g2257.6g123.8g
Valittu annoskoko5500g13773kcal740.3g236.8g1128.8g61.9g
Annoskoko puolitettuna2750g6887kcal370.2g118.4g564.4g31g
Arvot/100g100g250kcal13.5g4.3g20.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267179