Liha-valkkarivuoka

Ruskista lihoja 250 asteessa vartin verran ja mausta aromisuolalla ja pippurilla.

Sekoita joukkoon pilkotut makkarat ja sipulit.

Kaada tomaattimurska päälle ja kypsennä 200 asteessa 15-30min.

Kippaa päälle perunat, suolaa ja valkosipulijauhetta väliin, ja kermat.

Jatka paistamista kunnes potut on kunnolla kypsiä eli noin tunti.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 393 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuliperunat, Rainbow 750g/pss1752g1297kcal21g315.4g5.3g0g
Karjalanpaisti atria 700g1635g2617kcal310.7g0g150.5g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)911g273kcal9.1g36.4g3.6g1.8g
Kevytkerma467g561kcal15g21g46.7g0g
Kasvirasvasekoite, Rainbow, 7%467g397kcal6.5g20.6g32.7g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g175g47kcal2.3g8.4g0.4g3g
Balkan (Kokki (hk)), annos 20g94g229kcal10.3g4.7g18.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11004g10842kcal749.8g813g515.8g9.6g
Valittu annoskoko5502g5421kcal374.9g406.5g257.9g4.8g
Annoskoko puolitettuna2751g2710kcal187.5g203.3g129g2.4g
Arvot/100g100g99kcal6.8g7.4g4.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=165920