Porkkanainen jauhelihakastike

Raasta kuoritut porkkanat ja pilko sipuli.

Ruskista jauheliha.

Lisää porkkanaraaste ja sipuli.

Anna niiden kuullottua.

Kaada pannulle pastakastike.

Huuhdo purkki vedellä ja lisää pannulle.

Lisää suola.

Kuutio tomaatit.

Lisää tomaatit ja ruokakerma.

Kuumenna ja koristele persiljalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 393 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1399g2323kcal265.8g0g139.9g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g700g196kcal4.2g41.6g1.4g17.5g
Sipuli (kuorittu)175g47kcal2.3g8.4g0.3g3g
Pastakastike toscana (Rainbow), annos 420g1469g808kcal22g95.5g36.7g0g
Vesi350g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g700g142kcal4.2g26.6g2.1g9.8g
Creme bonjour ruokakerma pippuri (Unilever finland oy), annos 100g700g1189kcal17.5g42g104.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11004g9410kcal632g428.2g570.6g60.6g
Valittu annoskoko5502g4705kcal316g214.1g285.3g30.3g
Annoskoko puolitettuna2751g2352kcal158g107.1g142.7g15.2g
Arvot/100g100g86kcal5.7g3.9g5.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266348