Kanajauhelihakastike

Ruskista jauheliha pannulla rypsiöljyssä.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Sekoita ruskeakastike 3dl vettä ja lisää joukkoon.

Anna kiehahtaa ja lisää tomaattimurska.

Anna kiehua hiljalleen, kunnes kastike on hieman paksumpaa (n.5-10min).

Testaa maku ja tarvittaessa lisää suolaa ja/tai pippuria.

Tarjoile täysjyväspagetin tai vaikka perunan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Davil
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia3207g4490kcal545.2g0g256.6g0g
Ruskeakastike, Knorr, (1annos=1dl=40kcal)76g320kcal5.3g47.2g11.4g0g
Pirkka Tomaattimurska 500g2004g601kcal20g120.3g4g0g
Rypsiöljy 217g1914kcal0g0g216.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11008g14651kcal1141g335g977g0g
Valittu annoskoko5504g7325kcal570.5g167.5g488.5g0g
Annoskoko puolitettuna2752g3663kcal285.3g83.8g244.3g0g
Arvot/100g100g133kcal10.4g3g8.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=296435