Tiikerikakku

1. Vaahdota voi.

2. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää maito, leivinjauhe jauhoihin sekoitettuna, jauhot ja voivaahto.

Jaa taikina kahteen osaan ja sekoita kaakaojauhot toiseen osaan.

3. Laita taikinoita vuorotellen voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan.

4. Paista 175 asteessa 50-60 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Sjh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, normaalisuolainen (Valio)1069g7698kcal8.6g8.6g855.3g0g
Sokeri 1497g6076kcal0g1495.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1711g5870kcal174.3g1197.5g20.5g59.9g
Kananmuna kuoreton 941g1342kcal117.6g2.8g96.4g0g
Leivinjauhe 21g38kcal1.1g8.1g0g0.1g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 214g98kcal6.4g10.3g3.2g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 51g190kcal9.5g5.6g11.1g15.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11008g42620kcal635g5456.4g1973g151.2g
Valittu annoskoko5504g21310kcal317.5g2728.2g986.5g75.6g
Annoskoko puolitettuna2752g10655kcal158.8g1364.1g493.3g37.8g
Arvot/100g100g387kcal5.8g49.6g17.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=299925