Karpit letut

9 munaa
6 rkl sulaa voita
9 rkl mantelijauhoa (6,6g HH)
1 dl kermaa
0,5 dl vettä
suolaa

Vatkaa munat.

Lisää voi ja mantelijauho.

Lisää kerma, vesi ja suola.

Paista voissa lätyiksi.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Katajanmarja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 3360g1424kcal329.6g13.4g3.4g0g
Kananmunan keltuainen 34% munan massasta816g2326kcal126.5g1.6g204g0g
Voi 448g3250kcal5.3g1.8g364.2g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g347g2080kcal83.2g22.9g187.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 533g1761kcal10.7g16g186.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11008g21679kcal1110.6g111.4g1891g0g
Valittu annoskoko5504g10840kcal555.3g55.7g945.5g0g
Annoskoko puolitettuna2752g5420kcal277.7g27.9g472.8g0g
Arvot/100g100g197kcal10.1g1g17.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=353761