Gluteenittomat riisipiirakat

Keitä riisipuuro jo edellisenä iltana jotta se ehtii jäähtyä.

Kun alat leipoa piirakoita, lisää puuroon 1 kananmuna.

KUORI
Mittaa kylmä vesi astiaan (2dl).

Lisää veteen psyllium (1tl) ja merisuola (1tl).

Anna psylliumin pehmetä hetki.

Lisää sitten tattarijauhot (200g n. 3dl).

Leivo kiinteäksi palloksi.

Nyt kuoritaikina on valmis leivottavaksi.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Hanska1984
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puuroriisi, rainbow462g1640kcal32.3g369.5g3.7g0g
Maito,kevyt (valio) 100g3849g1771kcal123.2g184.7g57.7g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 154g193kcal16.9g0.4g13.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 513g0kcal0g0g0g0g
Psyllium ravintokuitu (Finax), annos 5g13g1.3kcal0.2g0g0g10.9g
Tattarijauho hieno (Keskisenmylly), annos 75g513g1478kcal34.4g310g8.7g29.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11008g10166kcal414g1729.2g168g81.4g
Valittu annoskoko5504g5083kcal207g864.6g84g40.7g
Annoskoko puolitettuna2752g2541kcal103.5g432.3g42g20.4g
Arvot/100g100g92kcal3.8g15.7g1.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=380157