Paistettua lohta kasvispedillä

Paahda seesaminsiemeniä kevyesti kuivalla pannulla ja siirrä sivuun.

Paloittele kala neljään osaan.

Kuumenna ruokalusikallinen rasvaa pannussa ja paista lohipalat molemmin puolin.

Siirrä lohipalat lutaselle ja mausta sitruunapippurilla.

Peitä lohipalat foliolla ja pidä ne lämpimänä.

Hienonna valkosipuli, suikaloi paprika ja puhdistettu purjo.

Leikkaa porkkana ja juuriselleri tikkumaisiksi suikaleiksi.

Lisää pannulle ruokalusikallinen rasvaa ja kuullota siinä valkosipuli ja inkivääri.

Lisää loput kasvikset ja kuullota vielä 5 minuuttia.

Lisää lopuksi soijakastike ja seesaminsiemenet.

Tarjoa kasvikset ja lohi keitetyn riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Helmi75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seesaminsiemen, kuorineen 38g258kcal10.3g2.6g22.2g4.7g
Kirjolohifilee 2248g3717kcal376.6g0g247.3g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g11g19kcal0.9g3.6g0.1g0g
Valkosipuli 18g20kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Paprika punainen 764g224kcal7.2g34.4g3.1g14.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g292g82kcal1.8g17.4g0.6g7.3g
Juuriselleri 337g106kcal4.2g15.5g0.7g10.5g
Inkivääri, tuore, silputtu67g54kcal1.2g12g0.5g1.3g
Purjosipuli 450g103kcal8.1g10.8g0.9g9.4g
Soijakastike 81g49kcal4.2g7.7g0.1g0g
Rypsiöljy 121g1074kcal0g0g121.4g0g
Täysjyväriisi, keitetty, suolaa 1079g1446kcal26.2g308g3g31.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11016g14300kcal884.2g829.8g800g160g
Valittu annoskoko5508g7150kcal442.1g414.9g400g80g
Annoskoko puolitettuna2754g3575kcal221.1g207.5g200g40g
Arvot/100g100g130kcal8g7.5g7.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144785