Porsaanfile uunissa ala Tuula

Poista sisäfileestä kalvot ja rasva.

Liekkaa viipaleiksi ja paista ne n. rkl öljyä.

Laita uuni vuokaan pussillinen ranskalaista sipulikeittoa ja filepihvejä vuorotellen.

Lisää ruokakerma ja vettä n. 5-7 dl. Uuniin tunniksi 180 asteeseen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Marinoitu porsaan sisäfilee (Pirkka), annos 100g2248g2698kcal359.7g29.2g125.9g2.2g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g23g198kcal0g0g22.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 2248g0kcal0g0g0g0g
Ranskalainen sipulikeittopussi (blå band)72g259kcal4g54.7g2.5g4g
Ruokakerma 10% (Ingman keittiöni), annos 200g899g1079kcal26.1g48.6g89.9g0g
Voi 18g131kcal0.2g0.1g14.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11016g8728kcal780g265.2g510.8g12.4g
Valittu annoskoko5508g4364kcal390g132.6g255.4g6.2g
Annoskoko puolitettuna2754g2182kcal195g66.3g127.7g3.1g
Arvot/100g100g79kcal7.1g2.4g4.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=249310