Parmesan Kana

Kanafileet (550 g) leikataan suikaleiksi ja pyöritetään sulatetussa voissa (100 g) ja tämän jälkeen parmesan juustosta (45 g), persiljasta (kourallinen) sekä korppujauhossa (1 dl) valmistetussa seoksessa.

Lopuksi suikaleet pannaan uuniin (225 Celssiusta) 15 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Carllange4
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanafile (Kariniemi), annos 110g3960g4356kcal910.8g0g83.2g0g
Voi 720g5223kcal8.6g2.9g585.4g0g
Parmesan tuore raastettu (Castelli parmigiano reggiano), annos 70g324g1270kcal106.9g0g92g0g
Korppujauho 360g1318kcal37.8g269.6g3.7g19.1g
Persilja 144g39kcal2g1.6g0.3g11.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11016g24414kcal2132.2g548.2g1529.2g61.2g
Valittu annoskoko5508g12207kcal1066.1g274.1g764.6g30.6g
Annoskoko puolitettuna2754g6104kcal533.1g137.1g382.3g15.3g
Arvot/100g100g222kcal19.4g5g13.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=265480