Macaroni alla carbonara e broccoli

Keitä makaronit ja parsakaalit suolatussa vedessä.

Paista suikaloitu kinkku ja silputtu valkosipuli öljyssä.

Riko kananmunan rakenne ja yhdistä (puolet) kerman kanssa.

Sekoita pasta kinkkusuikaleiden joukkoon, lisää muna-kerma kuumaan seokseen ja tarjoile parsakaalien kera.

(Parsakaalitkin voi seata halutessaan.)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 96g315kcal9.8g63.9g1.1g3.2g
Keittokinkku ohuen ohut (Snellman), annos 10g105g110kcal20g0.5g3.2g0g
Oliiviöljy 7g62kcal0g0g7g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g6.1g6.4kcal0.5g1g0g0.1g
Ruoka 5%, rypsiöljystä (Valio), annos 250g109g88kcal1.6g7.3g5.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 53g66kcal5.8g0.1g4.7g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl175g53kcal8g3.3g0.5g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1103g1399kcal91.4g152.2g44g12.2g
Valittu annoskoko551g700kcal45.7g76.1g22g6.1g
Annoskoko puolitettuna276g350kcal22.9g38.1g11g3.1g
Arvot/100g100g127kcal8.3g13.8g4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=319180