Jauhelihavuoka

Ruskista ja mausta jauheliha.

Lado vuokaan ensin kesäkurpitsaa siivuina ja päälle sipulirenkaita.

Ripaus suolaa ja mausteita.

Seuraavaksi jauhelihaa ja espanjalaisia vihanneksia.

Näiden päälle uusi kerros kesäkurpitsaa ja sipulia, jauhelihaa ja vihanneksia.

Paista uunissa noin 200C 20-30 min

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Helkkyli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha175g291kcal33.2g0g17.5g0g
Kesäkurpitsa zucchini 131g24kcal0.7g3.3g0.5g0.9g
espanjalaiset vihannekset (Findus), annos 400g175g70kcal2.6g7.9g3.5g4.4g
Sipuli 70g21kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1102g811kcal74.8g29.2g43.2g13g
Valittu annoskoko551g405kcal37.4g14.6g21.6g6.5g
Annoskoko puolitettuna276g203kcal18.7g7.3g10.8g3.3g
Arvot/100g100g74kcal6.8g2.6g3.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343262