Mustikka-suklaahillo makean himoon HY

Pane 350 grammaa mustikoita paksupohjaiseen kattilaan.

Lisää 1 rkl vettä, 1,5 rkl sitruunamehua ja 250 g hillosokeria.

Anna kiehua hiljalleen 7-8 min. Anna jäähtyä vähän.

Hakkaa suklaa karkeaksi muruksi ja sekoita hilloon.

Kaada puhtaaseen purkkiin ja jäähdytä kylmässä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 788 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mustikka metsä- 2452g1079kcal12.3g156.9g14.7g80.9g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g1751g6829kcal0g1716.1g0g0g
Suklaa tumma 1051g5427kcal41g559.6g325.7g55.7g
Vesi, vesijohtovesi 105g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton158g33kcal0.5g2.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11032g26737kcal107.6g4870.2g680.8g273.6g
Valittu annoskoko5516g13369kcal53.8g2435.1g340.4g136.8g
Annoskoko puolitettuna2758g6684kcal26.9g1217.6g170.2g68.4g
Arvot/100g100g242kcal1g44.1g6.2g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305914