Kasvis-linssikeitto

Silppua sipuli ja kuutioi muut kasvikset.

(Reseptissä voi käyttää 2 perunaa tai korvata osan perunoista bataatilla kuten aineslistassa nyt).

Pehmennä niitä hetki öljyssä.

Lisää tomaattimurska ja kasvisliemi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Huuhdo linssit ja lisää ne kiehuvaan liemeen.

Lisää myös mustapippuria.

Kypsennä miedolla lämmöllä kannen alla 15-20 minuuttia kunnes ainekset ovat kypsiä.

Reseptistä tulee 3-4 annosta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 460 grammaa

Ansku78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 240g73kcal3g11.5g0.5g4.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g520g146kcal3.1g30.9g1g13g
Peruna, keskikokoinen 60g480g288kcal7.2g62.4g0.5g4.3g
Bataatti, kuorittu 480g389kcal7.5g80.8g0.2g14.4g
Rypsiöljy 112g990kcal0g0g112g0g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)1000g350kcal16g69g1g14g
Vesi2000g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g44g110kcal2.6g3.7g9.2g0g
Linssi, punainen raaka 1dl = 80g (Go green), annos 30g640g2208kcal160g384g14.1g64g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11032g9106kcal398.8g1284.6g277g227.6g
Valittu annoskoko5516g4553kcal199.4g642.3g138.5g113.8g
Annoskoko puolitettuna2758g2277kcal99.7g321.2g69.3g56.9g
Arvot/100g100g83kcal3.6g11.6g2.5g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153959