Välimeren pastaa

Välimerenpastaa

n. 200 g kuorittuja katkarapuja
100 g pakastesimpukoita
400 g pakasteseitä kuutioituna
1 sipuli silppuna
2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
2-3 varsisellerin vartta suikaleina
1 tlk tomaattimurskaa
1 tl suolaa
ripaus cayennepippuria
1 tl timjamia
1 dl kermaviiliä tai kermaa
joukkoon silputtua minttua tai basilikaa
öljyä paistamiseen + pastaa n. 300 g Valuta ravut ja simpukat siivilässä.

Hienonna sipuli ja valkosipuli, suikaloi varsisellerin varret.

Kuumenna öljyä pannussa, freesaa sipuleita ja selleriä pannussa.

Lisää pannulle kalapalat ja kypsennä.

Lisää joukkoon tomaattimurska, mausteet, kermaviili tai kerma, keitä kymmenisen minuuttia.

Lisää joukkoon simpukat ja ravut, jätä muutamia koristeeksi.

Lisää myös silputtua lempiyrttiäsi.

Nosta valmiin kastikkeen päälle muutamia rapuja ja simpukoita.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 394 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu350g249kcal50.4g2.5g3.9g0g
Sinisimpukka vedessä 350g311kcal54.7g6.7g7g0g
Pakastesei (Faroe), annos 100g1401g1121kcal266.2g0g14g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g25g26kcal1.9g4g0.1g0.5g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)1401g350kcal14g77g0g19.6g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 53g465kcal0g0g52.5g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g350g95kcal4.6g16.8g0.7g6g
Ruokakerma ingman 5%700g595kcal24.5g42g35g0g
Torino tumma proteiinipasta plus876g2977kcal201.4g464g32.4g52.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11032g12376kcal1235.4g1226g291.2g157.2g
Valittu annoskoko5516g6188kcal617.7g613g145.6g78.6g
Annoskoko puolitettuna2758g3094kcal308.9g306.5g72.8g39.3g
Arvot/100g100g112kcal11.2g11.1g2.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90157