Sosekeitto

Kuori vihannekset, lisää kiehuvaa veteen, ota keitinvesi talteen.

Soseuta ainekset, lisää keitinvettä ja juustopala.

Kiehauta sen verran että juusto sulaa-

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 80g61kcal1.5g12.4g0.2g0.8g
Porkkana 141g46kcal0.9g7.8g0.3g3.6g
Kirsikkatomaatti, ulkomainen (La palma), annos 100g80g16kcal1g2.6g0.3g0.9g
Vesi, vesijohtovesi 201g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g50g141kcal9.5g0g11g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1104g527kcal25.8g45.6g23.6g10.6g
Valittu annoskoko552g264kcal12.9g22.8g11.8g5.3g
Annoskoko puolitettuna276g132kcal6.5g11.4g5.9g2.7g
Arvot/100g100g48kcal2.3g4.1g2.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=265529