Kantarellikastike

Pilko kantarellit ja sipuli, paista voissa kunnes sienten neste on jonkin verran haihtunut.

Sekoittele paiston aikana.

lisää vehnäjauhot, sekoita - anna paistua hetki.

Lisää vesi, ruokakerma ja mausteet.

Anna hautua kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kantarelli 200g35kcal3.7g0.8g1g3.8g
Sipuli (kuorittu)40g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Vesi120g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai16g56kcal1.9g11.4g0.3g0.5g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl160g136kcal2.2g7g11.2g0g
Voi, 1 tl, 5 g16g117kcal0.2g0.2g12.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1104g709kcal17g42.6g50.8g10g
Valittu annoskoko552g355kcal8.5g21.3g25.4g5g
Annoskoko puolitettuna276g177kcal4.3g10.7g12.7g2.5g
Arvot/100g100g64kcal1.5g3.9g4.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300525