Kaaliwokki ala Tomppa

Kuumenna öljy wokkipannussa.

Suikaloi kaali ja laita pannuun.

Kuutioi kesäkurpitsa ja lisää pannuun.

Lisää teriaki kastike, vesi, hunaja ja muut mausteet.

(curry, mustapippuri, inkivääri, chili ja ripaus suolaa).

Laita 3 selle muhimaan.

Laita paistinpannulle jauheliha paistumaan ja viipaloi purjosipuli.

Kun jauheliha on ruskistunut, lisää purjo ja kuullota lihan liemessä pehmeäksi.

Kaada jauheliha purjo seos wokki pannuun päälle ja jätä muhimaan noin 10-15 minuuttia.

ja eikun syömään.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 368 grammaa

Tomppa65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha120g199kcal22.8g0g12g0g
Kaali, valkokaali150g32kcal1.8g5.1g0.3g3.2g
Kesäkurpitsa zucchini 165g30kcal0.9g4.1g0.7g1.2g
Purjosipuli 60g14kcal1.1g1.4g0.1g1.3g
Teriyaki marinade (Kikkoman), annos 250g14g11kcal0.6g2.6g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu1.5g1.2kcal0g0.3g0g0g
Mustapippuri 0.6g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 30g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy rainbow4.5g41kcal0g0g4.5g0g
Hunaja 4.5g15kcal0g3.6g0g0g
Hunaja 2.1g6.9kcal0g1.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1104g702kcal54.6g38g35.2g11.8g
Valittu annoskoko552g351kcal27.3g19g17.6g5.9g
Annoskoko puolitettuna276g176kcal13.7g9.5g8.8g3g
Arvot/100g100g64kcal4.9g3.4g3.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=257821