Juuressose

1. Kuori ja paloittele juurekset.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää suola.

Keitä lanttu- ja porkkanapaloja n. 5 minuuttia.

Lisää perunat kiehuvaan veteen ja keitä juurekset aivan kypsiksi, ettei soseeseen jää paakkuja.

Jätä keitinliemi juuresten joukkoon.

Soseuta juurekset.

Lisää maito, rasva ja sokeri.

Kuumenna sose vielä ja tarjoa puolukkaisten jauhelihapihvien kanssa.

Pirkkaresepti: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 368 grammaa

Elsax
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 94g27kcal0.9g4.3g0.3g1.7g
Porkkana 75g25kcal0.5g4.2g0.2g1.9g
Peruna, vanha, kuorittu 150g114kcal2.8g23.3g0.3g1.5g
Vesi, vesijohtovesi 188g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt38g17kcal1.2g1.8g0.6g0g
Voi 5.3g38kcal0.1g0g4.3g0g
Sokeri 0.8g3kcal0g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1104g449kcal11g68.6g11.4g10.2g
Valittu annoskoko552g224kcal5.5g34.3g5.7g5.1g
Annoskoko puolitettuna276g112kcal2.8g17.2g2.9g2.6g
Arvot/100g100g41kcal1g6.2g1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279644