Jauhelihapihvit

- Kuori sekä pilko sipuli hienoksi silpuksi
- Lisää sipuli jauhelihan joukkoon
- Sekoita ruiskorppujauhot ja maito keskenään
- Lisää seos jauheliha-sipuliseokseen
- Mausta jauhelihamausteella
- Sekoita kaikki aineet hyvin keskenään
- Muotoile sopivan kokoisia lihapullia

Annoksesta tulee noin 15 lihapullaa

Paista 225 asteessa

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Elyna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 320g1026kcal85.7g0g76.6g0g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras28g75kcal2.4g14.3g0.3g3.8g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 92g42kcal2.8g4.4g1.4g0g
Jauhelihamauste, annos 15g12g0.4kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1104g2339kcal184.4g47.2g157.2g11g
Valittu annoskoko552g1170kcal92.2g23.6g78.6g5.5g
Annoskoko puolitettuna276g585kcal46.1g11.8g39.3g2.8g
Arvot/100g100g212kcal16.7g4.3g14.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=95347