Karpinpi juusto-porokeitto

Kypsennä poro pakkauksen ohjeen mukaan ja mausta suolalla ja pippurilla.

Kuori ja pilko lanttu.

Hauduta sitä voitilkassa noin 5 minuuttia.

Lisää kattilaan noin 2,5 litraa vettä.

Lisää joukkoon poro ja vihannekset.

Lisää viimeisenä sulatejuusto.

Sekoittele, kunnes juusto on sulanut joukkoon.

Keiton on tarkoitus olla enemmän liemi kuin keitto.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 491 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 39g11kcal0.4g1.8g0.1g0.7g
Lapinliha,poronkäristys 750g105g146kcal22.1g1.1g6.3g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow56g45kcal2.4g7.3g0.5g1.7g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g70g176kcal13.4g0g15.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 281g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1105g755kcal76.6g20.4g44.8g4.8g
Valittu annoskoko552g378kcal38.3g10.2g22.4g2.4g
Annoskoko puolitettuna276g189kcal19.2g5.1g11.2g1.2g
Arvot/100g100g68kcal6.9g1.8g4.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=209710