Kalakeitto

1. Kuori perunat ja lisää ne kiehuvaan veteen.

2. Lisää suola ja pippuri.

3. Kuullota sipuli pannulla ja lisää joukkoon.

4. Kun perunat ovat puoliksi kypsyneet, lisää kala, ja oivariini.

5. Sekoita vehnäjauhot kylmään maitoon ja lisää maito keittoon.

6. Anna kiehua hiljalleen n. 10 min.

Bon apetit!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 491 grammaa

Fatsin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 141g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt141g65kcal4.5g6.8g2.1g0g
Ruokasuola jodioitu 2.1g0.1kcal0g0g0g0g
Seiti pakaste 113g87kcal19.8g0g0.8g0g
Peruna, vanha, kuorittu 141g107kcal2.6g21.8g0.3g1.4g
Sipuli 8.4g2.6kcal0.1g0.4g0g0.1g
Maustepippuri, annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Oivariini pehmeästi levittyvä, 6g3.5g24kcal0g0g2.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.5g12kcal0.4g2.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1105g596kcal54.8g63g11.6g3.2g
Valittu annoskoko552g298kcal27.4g31.5g5.8g1.6g
Annoskoko puolitettuna276g149kcal13.7g15.8g2.9g0.8g
Arvot/100g100g54kcal5g5.7g1.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266519