Jauhelipata

Ruskista jauheliha (rasvaa 10%) padassa, lisää pilkotut juurekset, mausteita (esim rosmariini, pippureita, laakerinlehtiä) ja vettä, jotta ainekset peittyvät hyvin.

Keitä jonkin aikaa, lisää pilkotut perunat, tarkista suola ja veden määrä, keitä kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 442 grammaa

Rilisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g125g213kcal23.7g0g12.5g0g
Sipuli (kuorittu)63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Palsternakka 47g30kcal0.2g5.5g0.2g2.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g94g26kcal0.6g5.6g0.2g2.3g
Peruna, vanha, kuorittu 94g71kcal1.8g14.5g0.2g0.9g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g3.1g2.3kcal0.2g0.3g0g0g
Lanttu 78g23kcal0.8g3.6g0.2g1.4g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.5g23kcal0g0g2.5g0g
Selleri, annos 50g47g6.6kcal0.5g1.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1105g822kcal57.2g67.8g31.8g15.6g
Valittu annoskoko553g411kcal28.6g33.9g15.9g7.8g
Annoskoko puolitettuna276g205kcal14.3g17g8g3.9g
Arvot/100g100g74kcal5.2g6.1g2.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101970