Juusto-porokeitto

Kuori perunat ja pilko ne sopiviksi paloiksi.

Viipaloi porkkana.

Perunoiden ja porkkanoiden kiehuessa kypsennä poronkäristys pannulla ohjeen mukaan.

Mausta runsaalla suolalla ja pippurilla.

Lisää poro kypsien perunakuutioiden ja porkkanoiden joukkoon.

Viipaloi sekaan Koskenlaskija-paketit.

Sekoita, kunnes juusto sulaa keittoon.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 442 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 63g48kcal1.2g9.7g0.1g0.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g24g6.7kcal0.1g1.4g0g0.6g
Nopea poronkäristys (Pirkka), annos 240g75g98kcal15g0g4.5g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g78g196kcal14.9g0g17.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 313g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1105g695kcal62.4g22.2g43.6g2.4g
Valittu annoskoko553g347kcal31.2g11.1g21.8g1.2g
Annoskoko puolitettuna276g174kcal15.6g5.6g10.9g0.6g
Arvot/100g100g63kcal5.6g2g3.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197929